Vuokraamme viihtyisää ja lämmintä halliamme myös omatoimitreenejä varten 
(Huomioithan, että varattavissa olevia vuoroja on rajallinen määrä!) 

Tassutin -halli sijaitsee Veikkolan teollisuusalueella n. 1km päässä Turun moottoritien liittymästä.
Lämmintä ja siistiä noin 200 neliön hallia on mahdollista vuokrata omatoimitreeneihin.
Hallia voi käyttää myös luentoihin, käytettävissä on 50 taittotuolia osallistujia varten.

Koulutustila on noin 10m x 15m, pohjana kokolattiamatto. 


Vuokraushinnat omatoimivuoroille: 

35€/h, vakiovuoro 30€/h 

Vuokraushinnat ryhmätreenivuoroille: 
45€/h, vakiovuoro 40€/h 


Omatoimivuorot on tarkoitettu harjoitteluun yksin tai kaverin kanssa, ryhmätreeneistä tai ulkopuolisen kouluttajan käyttämisestä vuoroilla tulee sopia erikseen. 

Liiketoiminnan harjoittaminen omatoimivuoroilla on kielletty.   

Vuorotiedustelut ja varaukset tulee tehdä sähköpostilla heidi@tassutin.fi   Tassutin -hallin säännöt, joita hallilla treenaavat sitotuvat noudattamaan: 

 • Tassutin -hallilla treenaamme hyvällä mielellä ja positiivisin keinoin koiria palkitsemalla, rankaisukeinot ja koiran satuttaminen ovat hallillamme kielletty.
 • Haluamme pitää hallin puhtaana ja viihtyisänä kaikille käyttäjille, joten pidäthän tilat siistinä ja siivoat tarvittaessa jälkesi lähtiessäsi. Ilmoitathan henkilökunnalle mahdollisista pissavahingoista.
 • Koirat tulee ulkoiluttaa hyvin ennen halliin sisälle tuloa. Hallin kulmalla on nurmialue, johon etenkin pentukoirat saa käydä pissattamassa tarpeen mukaan myös kesken hallivuoron. Hallialue tulee pitää siistinä koirien jätöksiltä, hallin ulkopuolella oleva kannellinen roska-astia on myös kakkapusseja varten.
 • Koulutustilan matolle ei saa mennä ulkokengillä. Otathan halutessasi mukaasi sisäkengät tai villasukat, ulkokengille on oma lokerikko hallin seinustalla (laitathan kengät lokerikkoon).
 • Koirien tassujen puhdistusta varten hallissa on pyyhkeitä, jotka ovat asiakkaiden käytössä. Laitathan käytetyt pyyhkeet pyykkikoriin.
 • Tassutin -halli on lämmin tila, joten väliovet ja ulko-ovi tulee pitää suljettuina, jotta hallin lämpötila pysyy sopivana.
 • Omatoimivuorolla treenataan omalla vastuulla. Koiran omistaja vastaa sekä itsensä että oman koiransa vakuuttamisesta hallivuorojen aikana tapaturman varalta. Hallissa treenaava on velvollinen korvaamaan hallille aiheuttamansa vahingot. 
 • Vakiovuorot ovat joko ympärivuotisia tai määräajaksi sovittuja. Vuoron irtisanomisaika on kuluva kuukausi ja sitä seuraava kuukausi. 
 • Tassutin -halli varaa oikeuden irtisanoa omatoimivuoro, mikäli treenaaja rikkoo hallin sääntöjä.
  Tassutin ei myöskään tällaisessa tapauksessa vuokraa hallia treenaajalle vastaisuudessa.     
 • Tassutin -halli ei vuokraa tiloja ilman, että niihin käydään tutustumassa ensin.