Hajutyöskentely 

Koirien hajuaistia hyödynnetään niin eläinten, ihmisten kuin erilaisten asioiden etsinnässä. Nuuskuttelu on koiralle mieluista, parhaimmillaan rauhoittavaa tekemistä samalla opettaen koiraa keskittymään. Koiran kanssa voi harrastaa erilaisia hajutyöskentelylajeja koiran aktivoimiseksi ja omaksi iloksi, tai koiran kanssa voi kilpailla nose work -lajissa. 

Nose work 

Nose work sopii harrastukseksi kaikille koirille ja ohjaajille: myös aroille ja koirille, joilla on joitakin fyysisiä rajoitteita. Nose work sopii kaikenikäisille koirille pennusta aina veteraaneihin saakka. 

Hajutyöskentelyn -peruskurssilla koira opetetaan tunnistamaan ja erottelemaan 1.luokan eukalyptus -hajua. Tärkeintä peruskurssilla on etsintämotivaation löytäminen. Kurssilla tutustutaan erilaisiin etsintäalueisiin, harjoitukset tehdään sisätiloissa. 

Hajutyöskentelyn -jatkokurssilla keskitytään ilmaisuun ja hajuerotteluun. Harjoitukset suunnitellaan ja toteutetaan jokaisen koirakon oman tason ja tavoitteiden mukaan. Harjoituksia tehdään erilaisilla sisäalueilla ja ulkona. 

Hajutyöskentelyn peruskurssi sunnuntaisin, 4 kokoontumiskertaa (10.3., 24.3., 7.4. ja 21.4.)
Kouluttajat: Heidi Saari, Piia Nurmi 

Kurssin hinta on 109 euroa (sis. alv 24% ja hydrolaatti)
tai 99 euroa (sis. alv 24%, ei hydrolaattia)

  • 10.3.2024 klo 12:30-14:00, 1 paikka vapaana

Hajutyöskentelyn jatkokurssi sunnuntaisin, 4 kokoontumiskertaa 
Kouluttaja: Piia Nurmi 

Kurssin hinta on 109 euroa (sis. alv 24%)

  • 10.3.2024 klo 14:00-15:30, 1 paikka vapaana

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla heidi@tassutin.fi

Kerrothan sähköpostissasi koirasi kutsumanimen, rodun, sukupuolen ja iän sekä omat yhteystietosi. Saat ennen kurssin alkua ohjeet sähköpostiisi. 

Esteen sattuessa osallistuminen kurssille tulee peruuttaa hyvissä ajoin, mielellään viikkoa ennen kurssin aloitusta, jotta paikkaa voidaan vielä tarjota seuraavalle. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, peritään ilmoittautuneelta kurssin osallistumismaksu.

Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.