Kristel Riissanen

Olen Kristel, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja.  Olen kouluttanut Labradorinnoutajakerholla vuodesta 2020. Olen pitänyt erilaisia kursseja, teemakoulutuksia sekä auttanut kymmeniä koirakoita yksityiskoulutuksen kautta. Olen suorittanut myös SNJ:n NOU/NOME-koulutusohjaajakoulutuksen lokakuussa 2023.

Koirien kouluttaminen on hurjan mielenkiintoista! Ylivoimaisesti parasta on nähdä ohjaajan ja koiran yhteinen onnistumisen ilo, kun harjoitukset auttavat ja haasteita ratkotaan yhdessä.

Kotona meillä tällä hetkellä 7- ja 3-vuotiaat labradorinnoutajatytöt. Vanhemman koiran kanssa olen kokeillut melkeinpä kaikkea, agilitystä mejään, mutta haku taitaa olla se, josta koira nauttii eniten. Nuoremman kanssa saimme kesällä 2023 ensimmäisen tuloksen NOME-B:n ALO-luokasta ja nyt hiomme taitoja vahvemmiksi, tähtäimessä vähitellen AVO-luokka.

Päivätyöni opettajana antaa vahvan pedagogisen pohjan koulutuksiini ja uskon vahvasti kannustavaan opettamiseen. Kullekin koirakolle etsitään aina räätälöityjä ratkaisuja, eli treenejä, joita on helppo soveltaa kotona, siellä omassa arjessa.