Kouluttajana Jaana Karppinen, Koulutuspalvelu Toisenlainen

Rally-tokon alkeet: 
Kurssi sisältää kirjallisen materiaalin ja 6 käytännönkertaa. Kurssilla opetellaan rally-tokon alkeita ja tehdään pääasiassa alokasluokan liikkeitä kuten pujottelut ja spiraalit, eteentulot, paikalla olot ja askeltehtävät. Tutustutaan myös erilaisiin käännöksiin ja tehdään koroketreeniä.

ALO-AVO -valmennusryhmä:
Kurssilla keskitytään alempien luokkien tehtäviin ja niissä tarvittaviin perustaitoihin. Hiotaan alokasluokan liikkeet avoimeen sopiviksi ja harjoitellaan avoimen luokan tehtäviä. Panostetaan kontaktiin ja häiriöharjoitteluun sekä hyvään tekniseen suorittamiseen unohtamatta hyvää fiilistä :) Tehdään myös ratatreeniä. Kurssilla on 10 käytännönkertaa.

AVO-VOI -valmennusryhmä:
Kurssilla keskitytään avoimen ja voittaja luokan liikkeisiin ja luokkien välisiin eroihin arvostelussa. Treenataan avoimen luokan liikkeet sujuviksi ja harjoitellaan voittajaluokan liikkeitä kuten peruutusta, oikealla seuraamista, puolenvaihtoja ja käytösruutua. Tehdään myös ratatreeniä. Kurssilla on 10 käytännönkertaa. 

VOI- MES-valmennusryhmä:
Kurssilla painotus on ylempien luokkien tehtävissä kuten oikean puolen seuraamisessa, peruutuksissa, merkille lähetyksessä ja puolen vaihdoissa. Tehdään myös häiriöharjoittelua sekä kisamaisia suorituksia ratatreenin muodossa. Osallistujien toiveet huomioidaan kurssisisällössä. Kurssilla on 10 käytännönkertaa.

Osta kurssi täältä
https://www.toisenlainen.net/tuotteet.html?id=4268...

Lisätietoja
karppinen.jaana@gmail.com